Ingrid Ousland i biblioteket

Av Trond Folckersahm

1. desember inviterer Nesodden bibliotek til utstillingsåpning med arbeider av kunstneren Ingrid Jangaard Ousland klokken 13.00. Inntektene fra utstillingen går til Nesoddtangen gård.

– Vi gleder oss virkelig til åpningen av denne utstillingen med bilder av Ingrid Jangaard Ousland, sier Julie Berge-Larsen i Nesodden bibliotek.

Ingrid Jangaard Ousland er bosatt på Nesodden, og arbeider som billedkunstner og tegner. Hun arbeider i kull, pastell, akryl, akvarell og med grafikk. Kunstneren er utdannet ved SHKS, og har deltatt i en rekke separat, kollektiv- og gruppeutstillinger. Ousland er innkjøpt av flere institusjoner, og har innehatt flere tillitsverv i kunstnerorgasnisasjoner.

Arbeidene som vises, inngår i en serie arbeider av kunstneren som har tittelen: «Det skjedde i de dager – julens fortelling i bilder». Totalt består utstillingen av 11 bilder i grafikk og akvarell.

– Tidligere har vi stilt ut både grafikk, malerier og foto her i biblioteket, men dette er første gang vi arrangerer en salgsutstilling, og inntektene fra salget vil gå til Nesoddtangen gård, forteller Berge-Larsen.

Det blir også julemusikk ved Kulturskolen under åpningen. Julia B. A. Knudstad, Lucas Huslænd og Tara Nicoline Marcussen spiller, og de som stiller opp i biblioteket en halvtime før utstillingsåpningen vil også få med seg noen smakebiter fra Nesodden Teaterfabrikks «Krystallfolket».

Bilde: Julie Berge-Larsen inviterer til kunstutstilling i Nesodden bibliotek 1. desember med arbeider av Ingrid Jangaard Ousland. Foto: Trond Folckersahm