Ingrid Ouslands gode julebudskap

Av Trond Folckersahm

Lørdag åpnet Nesodden bibliotek sin aller første salgsutstilling med arbeider av nesoddkunstneren Ingrid Jangaard Ousland.

Smektende saksofontoner fra kulturskoleelevene Julia B. A. Knudstad,, Lucas Huslænd og Tara Nicoline Marcussen, med saksofonlærer Line Falkenberg i spissen, var med på å danne ramme rundt denne stemningsfulle utstillingsåpningen.

Totalt 11 arbeider fra serien «Det skjedde i de dager – julens fortelling i bilder», var stilt ut til allmenn beskuelse. Og bakteppet for utstillingen bar bud om giverglede og julens humanitære sfære. Inntekten fra utstillingen går nemlig uavkortet til Nesoddtangen gård.

– Jeg har hatt disse bildene liggende en stund, og tenkte at de skulle komme til nytte og bidra til et godt formål. Jeg snakket med kultursjef Ellen Knutsen om vi kunne lage en liten juleutstilling, og det var ikke nei i hennes munn. Nå håper jeg inntektene fra utstillingen kan være med å bidra til driften av Nesoddtangen gård, sa Ousland, da hun presenterte utstillingen for de 30-talls frammøtte.

Bilde: Ingrid Jangaard Ousland er en av kunstnerne fra Nesodden som har markert seg på den nasjonale kunstarenaen. Foto: Trond Folckersahm