Introduksjonspremien overrakt

I forbindelse med etablering av Nesoddguiden.no ble det utlyst en hurtigsvarskonkurranse for næringsdrivende med en iPhone 6 som premie. Nå er trekningen foretatt.

Vi befinner oss i RD Shop & Supports nyetablerte butikklokaler i Flaskebekk senter. Det er de som har levert premien, og venter på vinneren som er trukket ut. Per Finstad fra Finstad Bygg og Vedlikehold.

– Dette er gøy å være med på. Vi har jo blitt forhandlere av mobiltelefoner, og har avtale med Telenor mobil. Jeg kan i alle fall garantere for at vinneren får et veldig bra produkt, lover Trond Rausand i RD Shop & Support.

Vinneren er ikke mindre entusiastisk når han entrer lokalene for å ta imot premien.
– Dette blir gøy. Jeg har gledet meg som et barn til å få en iPhone. Det blir et stort framskritt for meg kommunikasjonsmessig. Nå må jeg bare få et kurs av døtrene mine for å bli oppdatert på alle funksjoner, smiler Per Finstad.

– Hvorfor valgte du å inngå en avtale med Nesoddguiden?
– Jeg er interessert i markedsføring, og så et stort potensial i nettopp dette konseptet. Jeg liker også å prøve ut nye former for markedsføringstiltak, så dette var midt i blinken for meg, sier en fornøyd vinner.

Bilde: Per Finstad (t.v) får overrakt premien fra Nesoddguidens representant. Bak står Trond Rausand fra RD Shop & Support, som har levert iPhone-en.