Inviterer til Næringslivets dag

Både foredrag og utdeling av priser til lokale bedrifter står på programmet når Nesodden Næringsråd inviterer til Næringslivets dag i Tangenten tirsdag 24. november.

– Det er andre året på rad vi arrangerer Næringslivets dag. I fjor ble arrangementet en suksess med mange deltagere og flere fine innspill. I år er det drivkraft og initiativ som er gjennomgående temaer. Her kan det være både inspirasjon og gode ideer å hente, mener leder av Nesodden Næringsråd, Arne Bjerke.

Sammen med Nesodden kommune, Dnb og en herværende lokalavis, står næringsrådet som arrangører av dagen som kan by på en rekke interessante foredragsholdere. Blant andre kommer Kristian Bye fra Bright Product, som har hatt stor internasjonal suksess med sine lysprodukter beregnet på strømløse områder, og blant annet har fått FNs høykommisær for flyktninger på kundelisten.

Energihusets Marius Pedersen står også på foredragslisten. Som innehaver av Energihuset Sport og Energihuset treningssenter har han vist en sterk gjennomføringsevne, og har fått bedriftene til å blomstre.

Petter Welhaven kommer for å fortelle om Spro havn AS, som har vist at tålmodighet er en dyd. Prosjektet med utbyggingen av området ble iverksatt allerede i 1999, og er i dag i ferd med å bli virkelighet.

Daglig leder Petter Skottland i Ungt Entreprenørskap i Akershus, vil fortelle hvordan de arbeider på Nesodden for å skape flere etablerere blant ungdommen.

Det vil også bli et innlegg fra ordfører Nina Sandberg, som vil ta for seg den seneste utviklingen på infrastruktur i kommunen. Hun vil også stå for utdelingen av årets priser.
Det dreier seg om tre ulike utmerkelser til nominerte bedrifter som har gjort seg fortjent til det og som fyller kriteriene som er satt. Årets bedrift, Gründerprisen og Folkets favoritt.
– Dette blir en spennende dag og arrangementet er åpent for alle, så dersom noen ønsker å få et innblikk i hva som rører seg innenfor næringslivet på Nesodden er det bare å finne veien til Tangenten. Vi starter kl. 12 og holder på til 16, informerer Arne Bjerke.