Jazzhelg for store og små på Nesodden

De jazzinteresserte kan glede seg til helgen. Både 4.- og 5. februar inviterer Nesodden jazzklubb til konserter, én for barn og én for de litt eldre.

Lørdag er det vokalensemblet Oslo 14 som inntar scenen i Galleri Vanntårnet. Konserten er del av den landsomfattende festivalen Vinterjazz, og publikum vil møte et vokalensemble som i løpet av sin korte eksistens har bidratt til flere spennende prosjekter!

Ensemblet ble etablert i 2014 av Elin Rosseland som et utforskende kor; det bevegelige, det eksperimentelle og det improviserte var grunntanken for de fjorten sangerne. Navnet er også et nikk til stilskaperne Oslo 13 som dominerte norsk jazz på åttitallet.

Lørdag kl. 17.15

Søndag er det barna som får sin jazzdag. Da arrangeres det Vinterjazz for barn i Tangenten, og det er Snurr-Musikeriet som står på plakaten.

Hva er det sengemonsteret under sengemonster-senga driver med på kvelden? Hva skal man gjøre med sure føtter? Hvem har stjålet trampolina og trompeten? Hva er en spradebass? Og hvilken pris vant Grisine Disco-Gris? Dette er spørsmål du får svaret på hvis du besøker Snurr-Musikkeriets konsert.

Passer for barn i alderen ca. 3-10 år

Søndag kl. 14.15