Jørn Hoel og fru Albrigtsen

Av Trond Folckersahm

Fredag kveld inviterer Hellviktangen Kunstkafé til en stemningsfull konsert med velklingende gitarer, roots, velkjente låter og en vikarierende artist.

Egentlig var det parhestene Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen som skulle konsertere på Hellviktangen denne fredagen, men Albrigtsen måtte kaste inn håndkleet på grunn av sykdom. I stedet stiller hans ektefelle gjennom de fem siste årene, Monika Nordli, på scenen sammen med Hoel. Noe som slett ikke behøver å legge noen demper på publikums forventninger. Nordli er en dreven artist med flere plateutgivelser bak seg. Hun har også turnert land og strand sammen med Steinar Albrigtsen.

Ideen om samarbeidet med Nordli dukket opp som troll i eske.

– Det var vel en kjapp tanke om at oppe i de tunge dagene er det fint å finne løsninger som passer i hverdagen, og som får hverdagen til å gå videre. Da var det en idé vi fikk, forteller Hoel til VG.

– Monika og jeg har sunget sammen før, både litt tilfeldig på konserter og mer planlagt studio. Hun har en fantastisk stemme. Vi prøvde nå å øve sammen, og det funket veldig bra. Så da foreslo vi det, forklarer han.

På konserten på Nesodden loves flere låter med stor allsangfaktor og lun nordnorsk humor.

Med seg på scenen har den ferske duoen musikerne Ernst Nikolaisen (gitarer), Terje Støldahl (bass) og Alexander Pettersen (trommer/perkusjon).

Hellviktangen 6. juli kl. 19-21

Foto: Heads&Tales / Per-Otto Oppi Christiansen