Julehygge og grantenning på Tangen

Av Trond Folckersahm

Mange fant veien til Tangenten og Tangen Senter lørdag for å møte nissen, få med seg tenning av julegrana og la julestemningen sige inn.

Så står den der igjen da, julegrana, og funkler med tente lys og minner oss på hvilken tid vi går inn i. En lang tradisjon som i mange år foregikk på Varden, men som de siste årene har foregått i områdene rundt Tangen Senter og Tangenten.

Og det ble julestemning. Køen av små og litt større som ville ha et møte med selveste julenissen slynget seg gjennom senterets lange handlegate. Butikkene var velfylte med gode juletilbud, og ute var markedsbodene på plass med et rikholdig utvalg av saker og ting til å legge under juletreet, eller kose seg med på julebordet.

Selvsagt kan det ikke arrangeres et julemarked uten underholdning, og Nesodden Teaterfabrikk var på plass med et lite utdrag fra forestillingen ”Krystallfolket”, som har premiére i Skoklefaldsalen på Steinerskolen neste lørdag. Julesanger ble det også, da barna fra Kulturskolens kor sjarmerte publikum i senk med vakker og velklingende sang.

Det var også lagt opp til prisutdelinger av ”Kulturprisen” og ”Årets nesodding” til Margrete Bratberg-Grøstad og Stein Turtumøygård. Men det kan du lese mer om et annet sted på Nesoddguiden.no.

Bilde: Køen var lang på Tangen senter når det var utdeling av godsaker. Foto: Trond Folckersahm

Følg linken nedenfor og se flere bilder fra juleåpningen på Tangen.

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2033108450289172/2033107210289296/?type=3&theater