Julehygge på Tangen Senter

Av Trond Folckersahm

Med mange hyggelige aktiviteter gjennom hele adventstiden, satser Tangen Senter på at årets julehandel skal bli ekstra trivelig for senterets mange kunder.

– Vi gleder oss til førjulstiden, og ikke minst til juleåpningen lørdag 1. desember, smiler en gledesstrålende senterleder, Jorunn Røed, og fortsetter:

– I år som tidligere år samarbeider vi med Nesodden kommune om et arrangement som skal bidra til å skape god julestemning. Dette er en fantastisk hyggelig tradisjon som samlet så over 9.000 mennesker i fjor. Det blir tenning av julegranen, og et stort program på torget utenfor senteret. Selvsagt kommer også nissen på besøk med sekken full av poser til barna.

På lørdager og søndager videre i desember er det lagt opp til en lang rekke hyggelige aktiviteter. Her er det bare å nevne i fleng: Juleverksted, pepperkakepynting, bamseverksted og ansiktsmaling.

– Her er det bare å følge med på facebook-siden vår for å se hvilke datoer vi har de forskjellige aktiviteter, informerer senterlederen.

Søndag 9. desember kommer de to Flåklypa-figurene Solan og Ludvig på besøk til Tangen Senter. Da blir det mulighet for alle barn til å bli kjent med disse to trivelige figurene, og bli tatt bilde av sammen med dem.

Og finner du veien til senteret i løpet av adventstiden, må du slett ikke bli overrasket dersom du blir tilbudt både pepperkaker, gløgg og vakker korsang som en spiss på julehandelen.

Bilde: Det er alltid stor stas når nissen kommer på besøk til Tangen Senter med sekken full av godsaker. Arkivfoto: Trond Folckersahm