Julekos og hygge i Nesoddparken

Av Trond Folckersahm

Førstkommende og neste søndag inviterer Kulturnæringssenteret i Løeshageveien til førjulskos i kunstneriske omgivelser.

– Vi kan by på både førjulshygge og muligheten til å finne unike gaver til slekt og venner, forteller Marianne Skipperud Gathe, leder av Nesoddparken.

I visningsrommet henger det for anledningen en rekke flotte arbeider utført av flere av husets egne kunstnere. Både malerier i olje og akryl, akvareller, tegning, digital print, grafikk og skulptur fyller rommet, og bare venter på å få innta hedersplassen i et nytt og godt hjem.

– Også i korridorkonseptet Butikk På Gang, har kunstnere, smykkedesignere og kunsthåndverkere arbeidet flittig med å fylle opp glassmontre og hyller med mange spennende varer i alle prisklasser. Her er det absolutt mulig å finne noe for enhver smak, og dette er kvalitet og absolutt ikke noe som er masseprodusert. Hvert enkelt produkt er unikt, understreker Marianne.

Selvsagt vil kafeen i huset være åpen begge disse søndagene med kaffe, kaker og vafler på menyen. Det blir også både spill- og tegnemuligheter for familiens yngste, og selvsagt byr de på vellyd for øret, når The Standard Band inntar kafeen med sang og musikk.

Nesoddparken, Løeshageveien søndag 9.desember og søndag 16.desember fra 12-16.

Bilde. Leder av Nesoddparken, Marianne Skipperud Gathe, har satt seg ved en av skulpturene til Ruta Pakarklyte, som inngår i Nesoddparkens juleutstilling. Foto: Trond Folckersahm