Åpent atelier hos Wenche Øyen

Lørdag førstkommende åpner Wenche Øyen hjemmet sitt på Fjordvangen til en hyggestund med kunst, musikk og litt for ganen.

– Jeg skal ha åpent atelier i den bygningen jeg kaller Kontoret. Det er 5. året på rad jeg har dette arrangementet hjemme. Det er åpent for alle, og det har vært godt besøk de tidligere årene, forteller kunstneren.

Senest forrige helg åpnet Wenche Øyen en jubileumsutstilling i Holmsbu for å markere at hun har 70 år i livet og 50 år i kunsten bak seg. Denne gangen er hun mer på hjemmebane.

– Dette har blitt en juletradisjon som jeg setter stor pris på. Alle som vil kan komme. Det er ingen kjøpeplikt, og jeg serverer kaffe, tysk julekake og både hvit og rød vin. Det blir også en liten konsert med Ann-Turi Ford som kommer sammen med en hemmelig venn, forteller Øyen.

Utstillingen lørdag består av rundt 30 bilder i ulike størrelser. Hovedtyngden ligger på akvareller, men det er også litografier og noen oljemalerier representert.

– Jeg må få si at jeg gleder meg, og må bare få ønske alle som vil hjertelig velkommen, smiler Wenche Øyen.

Bilde: Wenche Øyen innbyr til en hyggestund lørdag 10. september fra 12-18 i Kontoret på Fjordvangen. Foto: Trond Folckersahm