Klart for Lions båttur for pensjonister

Av Trond Folckersahm

Er du pensjonist på Nesodden og har lyst på en tur på fjorden, er dagen 31.august og klokkeslettet 11:00. Da inviterer Lions Club Nesodden og Norled til gratis fjordtur med Huldra.

– Lørdag 31.august går vår tradisjonsrike båttur med Huldra av stabelen. Det er ikke behov for noen forhåndspåmelding. De som vil være med kan bare møte opp på Tangen brygge i forkant. Avgangen er klokken 11:00 og vi er tilbake klokken 14:00, informerer Arne O. Jensen i Lions Club Nesodden.

Lions Clubs båttur for pensjonister er et populært og tradisjonsrikt tiltak som går i samarbeid med selskapet Norled. Hvor mange år de har vært på bøljan blå er det vel ingen som har oversikt over, men hvert år er det mellom 100 og 150 pensjonister som benytter anledningen til å få en sensommertur på fjorden. Og det er plass til flere. Huldra er romslig.

– Vi byr på lapskaus og forfriskninger, og dessuten kaffe og kaker, og det skulle ikke forundre meg om det også blir litt underholdning og loddtrekning med mange fine premier. Ellers går turen i år langs Nesoddens vestkyst, og vi tar en stopp ved Flaskebekk der arrangementet Kulturisten pågår. Vi fortsetter deretter ned mot Fjellstrand så det blir mulighet for gjensyn med kjente steder i nærområdene og samtidig se hvordan nye bygg har dukket opp og ting har forandret seg i åssiden, sier Jensen, og legger til:

Vi må heller ikke glemme det sosiale. Her er det mulighet til å treffe gamle kjente og slå av en prat. Vi ønsker alle som vil hjertelig velkommen til en alle tiders hyggetur.

Foto: Tore Henning Larsen