Klart for Nesodden på langs

Av Trond Folckersahm

Søndag formiddag er det bare å snøre på seg joggesko og begi seg ut i Nesoddens vakre natur. Da er det nemlig Nesodden på langs som står på programmet.

Årlig, på disse tider, begir noen hundre nesoddinger seg ut i marka for å delta i terrengløpet Nesodden på langs. Også i år forventer arrangørene, Nesodden Idrettsforening, god oppslutning om løpet som foregår i områdene mellom Fagerstrand og Berger. For at flest mulig skal ha anledning til å delta, er det lagt opp til ulike traseer med forskjellig lengde.

Alle de tre løpene starter kl.12, og har fått tildelt navnene Hardhausen, Styrkeprøven og Bånn pine. De har forskjellig lengde og vanskelighetsgrad, slik at alle skal kunne delta.

Hardhausen er 13,4 km og starter på Fagerstrand. I år er det også mulig å være med på Hardhausen uten tidtaking. Det er lagt inn et eget valg for dette i påmeldingsløsningen. Maksimaltiden er satt til tre timer.

Styrkeprøven er på 6 km og starter ved Fjell (Gaupefjell), på Midtveien, mens Bånn pine er 3 km og starter ved To gård.

Påmelding skjer via Quicktimings påmeldingsløsning: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=24328&test=1eldingsfristen

som også finnes link til på Nesodden Idrettsforenings hjemmesider

Påmeldingsfristen er lørdag 15. oktober kl. 23.59. Merk at startkontingenten øker med kr 100 fra og med fredag 14. oktober.

Arkivfoto: Trond Folckersahm