Klart for Steinerskolens julemarked

Ønsker du å komme i julestemning er Steinerskolen på Nesodden stedet førstkommende lørdag. Da braker det nok en gang løs med Nesoddens største og mest omfattende julemarked.

Steinerskolens julemarked har blitt en kjent og kjær tradisjon på halvøya. I nærmere 30 år har skolen og barnehagene invitert til en stemningsfull førjulsdag på skolens område. Barn og foreldre har allerede i lang tid jobbet med forberedelsene for å gjøre dette til en opplevelse vel verdt et besøk.

Her vil du finne utallige boder med julegaver, julemat og julepynt. Et enormt stort utvalg av spennende artikler til både glede og nytte. Selvfølgelig er det også lagt opp til mye aktivitet og moro for barn og voksne.

Her blir det både Wienerkafé, honningbod og delikatesser, juleverksted og familiekafé, musikkafé, dukketeater og akrobatikk med Stella Polaris og til og med en smie for dem som vil forsøke seg på den kunsten.

Velsmakende og spennende pizzaer blir stekt i utendørs i steinovn, og englebanen lar de minste suse gjennom skolegården i glideflukt. De som vil svinge seg på karusellen får selvsagt anledning til det.

Det er bare å møte opp i tidsrommet mellom kl. 11 og 16 for å suge til seg mest mulig av både julestemning, kulturopplevelser og kos og gøy og moro.