Konsert og mini bondemarked

Det ligger an til et par spenstige timer når gruppen Mizou inntar Hellviktangen fredag kveld 29. september. og søndag er det mini-bondemarked igjen.

Mizou er en dynamisk gruppe av musikere med Maria Degerfors og Karin Destainville Dammen, som har vært den faste kjernen hele veien. Denne gangen har de fått med seg trommeslager Andreas Barth og Trond Romstad fra Nesodden på trekkspill, og det blir ikke siste gangen disse spiller sammen. Vi lover at dette blir hett og vilt og vakkert.

Mizou spiller folkemusikk med sterke følelser fra både Sør- og Øst-Europa. Det suser i sigøynermusikk, balkan, kletzmer, sefardisk musikk og kanskje også en tango? Alt spennende de kan plukke med seg på veien blir presentert med saft og fylde.

Kjente sanger som «Se min ild i mørke brenne» og «Sorte øyne» er eksempler. Mizou har også slått an med egenkomponerte franske chansons som setter følelsene i sving med både humor, lidenskap og skjønnhet.

Gruppen er kjent for sitt spenn mellom det vare og rørende og en eksplosiv lidenskap av krutt. De har også et spennende samspill på scenen. De har spilt både for den kulturelle skolesekken, grønn festival, på sykehjem og på scener som Hellviktangen på Nesodden, Cafeteateret og cafe magenta i Fredrikstad.

Matservering fra kl 18:00 Konserten starter kl 20:0

Mini-Bondemarked: SØNDAG 1. Oktober 12.00-15.00

Søte Fristelser – Mirian Befring selger marmelader, geleer, saft, honning og økologisk foccacia.

Badehuset – Tine selger hjemmestrikkede sokker, kluter, tovede sitteunderlag, urtesalt m.m.

Hokholt gård – kommer med mye grønt fra jordet! Grønnkål, pastinakk, løk, poteter, mangold, persille, bønner, gresskar og urter.

Bilde: Mizou er klare for Hellviktangen fredag kveld. F.v: Trond Romstad, Andreas Barth, Karin Destainville Dammen og Maria Degerfors. Foto: Privat