Kor og korps i Samfunnssalen

Søndag vil gjallende basuner og klokkeklare røster fylle Samfunnshusets store sal med musikalsk vellyd.

Da er det Fremad Janitsjar og KommuneKoret som holder ettermiddagskonsert til glede for dem som vil sette av et par timer til musikalsk forlystelse.

– Vi ser fram til denne konserten og håper at så mange som mulig stiller opp for å få med seg dette musikalske høydepunktet, lokker Anne Rikke Antonsen i Fremad Janitsjar.

Konserten er delt i flere avdelinger. Det starter med Fremad Janitsjar, før KommuneKoret klemmer i vei. Deretter går Fremad på for en ny avdeling før konserten avsluttes med et fellesnummer.

– Vi ser fram til denne konserten, er glade for at vi har blitt invitert til å bli med, og tror at det blir gøy, sier Kommunekorets dirigent, Asbjørn Mo.

Det er et variert program som vil bli presentert denne søndagen. Fremad Janitsjar vil framføre «Vinter» fra «De fire årstider» av Antonio Vivaldi, «Cavatina» av John Williams, «Disney at movies», et nummer av Lionel Richie og det blir to saksofonsoli. Blant annet «Baby, it’s cold outside».

KommuneKoret stiller med to svenske folkeviser, Sigvald Tveits «Dans med oss» og «Stemning» av Peterson Berger.

Avslutningsnummeret, der både korps og kor deltar, blir: «Månemannen» av Vamp.

Konserten er gratis, og det blir mulighet til å kjøpe kaffe og kaker. Starten går søndag kl. 16.00 og konserten avsluttes 17.30.