Kreativ elektronikk i Vanntårnet

Torsdag 13. september klokka 19:45 slår Vanntårnet dørene opp for konsert med gitaristen Kim Myhr og pianisten Christian Wallumrød.

Skjønt, «gitarist» og «pianist» i akustisk forstand er i snaueste laget som beskrivelse av de to. Begge er i tillegg komponister, og begge er dypt og kreativt inne i musikkelektronikkens vidunderlige verden med det resultat at de som duo ikke likner på noen andre enn – nettopp: Kim Myhr og Christian Wallumrød.

Duosamarbeidet er av forholdsvis ny dato, men til gjengjeld foregår det mellom to internasjonalt kjente og velrenommerte bandledere. Kim Myhr (36) fra Trondheim har studiebakgrunn fra Berklee College of Music i Boston, Christian Wallumrød (47) fra Kongsberg sprang ut av Jazzlinja i Trondheim på 90-tallet, og begge har gjort seg sterkt gjeldende innen jazz og samtidsmusikk. Begge kan skilte med betydelige diskografier og flere godt mottatte bestillingsverk, begge har skrevet for og vært solister med Trondheim Jazzorkester, begge er for tiden med i den norsk/svenske kvartetten Electric Daisy (sammen med David Stackenäs og Sofia Jernberg), og siden tidlig i 2018 har de spilt en håndfull duokonserter i selskap med strenger, tangenter og diverse digitale lydkilder og lydmanipulatorer.

Kim Myhr – gitar / elektronikk, Christian Wallumrød – tangenter / elektronikk

Pressefoto

Dørene åpner kl.19:45, og konserten starter til annonsert tid

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd, Norsk jazzforum, Akershus fylkeskommune og Nesodden kommune.

Billetter: 290,-
Sesongkort: 940,-
Sesongkort og billetter på TicketCo og i døra.