Krom og polish på Tangen senter

Av Trond Folckersahm

Det var bil og motor som var i søkelyset da Tangen senter arrangerte Motordag lørdag.

Rundt om på torvet hadde bilforhandlerne stilt seg opp med sine siste modeller som for anledningen var blankpolerte og skinnende. Alle størrelser og varianter var representert med overvekt av biler med nye energiløsninger og alternativer til fossilt drivstoff.

De mest bilinteresserte, og dem med planer om å gjøre et bytte, var selvsagt på hugget og fikk med seg nyttig informasjon som skal veies og vurderes før det endelige valget faller.

Også standen til Hydra MC og Follo brannvesens bil var populære innslag. Den sistnevnte spesielt blant de yngste.

Det var også ispinnene som senterleder Jorunn Røed rundhåndet delte ut til alle som ville ha.

– Det er hyggelig at så mange kommer hit for å få med seg Motordagen. Vi hadde en tilsvarende dag i på vårparten. Tiltaket var så populært at bilforhandlerne gjerne ville komme tilbake. Aktiviteter skaper trafikk på senteret, noe som selvsagt er positivt. Det ikke noe minus at været er som i dag. Det gjør dagen ekstra hyggelig, smiler senterlederen.

To av dem som har funnet veien til Tangen senter er 10-åringene Emily Bless og Kjersti Frey Frøslie. Foreløpig er de ikke i målgruppen for bilkjøp, men at noe skjer på en lørdag formiddag, har de på ingen måte noe i mot.

– Vi var nysgjerrige og ville få med oss det som skjer, forteller de to jentene før de parkerer syklene og gir seg motordagen i vold.

Bilde: Kjersti (10) og Emily (10) fant veien til Tangen senter og Motordag, lørdag. Foto: Trond Folckersahm