Kryptovalutaen yngler svært raskt

Nesoddingen Steinar Flåtteng investerte i den elektroniske valutaen Onecoin for et drøyt år siden. Det angrer han ikke på. Nå kan han glede seg over en avkastning på nærmere 1.200 prosent. Prosjektet har vært så positivt at han nå satser på kursing av dem som vil investere.

Mange har hørt historien om studenten Kristoffer Koch som investerte 24 dollar i Bitcoin. Et beløp som på kort tid steg enormt, og ga studenten muligheten til å investere i en 3-roms leilighet i Oslo finansiert av avkastningen.

Nå har det kommet et alternativ på markedet – Onecoin, som forventes å ha et enormt vekstpotensial.

– Jeg fikk tak i informasjon via Internett, og så dette som svært interessant. Bitcoin var jo kjent, men Onecoin ble etablert for å skape en transparent valuta som ikke kan benyttes til kriminell virksomhet eller finansiering av våpen, narkotika og terrorisme, forteller Flåtteng.

Onecoin er en internettvaluta uten statlig styring. Ingen sentralbank setter renten, og ingen regjeringen vedtar å trykke opp flere sedler eller mynter. Pengene settes inn i et mining-system og blir frigjort basert på et forhåndsbestemt mønster. Det hele styres av datamaskiner og kursen på Onecoin bestemmes av hva folk vil betale.

Verdien på Onecoin var i februar 2015 var 0,45 euro per Onecoin. Dagens verdi er 5,64 euro per Onecoin. Prognosene for årsskiftet 2016/2017 at verdien vil stige til 10-15 euro per Onecoin. Valutaen har i dag 1.8 millioner medlemmer fra 202 ulike land. 3.-10.000 nye medlemmer registreres daglig.

I dag kan man overføre penger til sin egen bankkonto fra Onecoin-kontoen, og det er også laget et Onecoin-Mastercard som man både kan handle med, og ta ut penger fra en hvilken som helst minibank.

Nylig ble det inngått et samarbeid mellom Bitcoin og Onecoin der man kan kjøpe Onecoin for Bitcoin. Det etableres i disse dager også et samarbeid med tusenvis av nettbutikker som vil gi Onecoin-investorer mulighet til å handle alle typer varer på Internett. Produkter som trekkes direkte fra Onecoin-kontoen. Her er det også snakk om kapitalvarer som biler, datamaskiner og andre kostbare gjenstander.

– Dette vært en så positiv opplevelse for meg at jeg har benyttet mye tid på å sette meg inn i systemene, og jeg har også begynt å utvikle verktøy som kan hjelpe andre til å komme i gang med investeringen i Onecoin. Det er bare å ta kontakt så skal jeg informere ytterligere. Vi er også på Facebook. Her er Micro Invest Club og Onecoin Norway to sider vel verdt et besøk, informerer Flåtteng.

Du kan også få ytterligere informasjon på post@microinvestclub.one

Det er også lagt ut introduksjonsfilm, pluss direkte og uforpliktende registrering for gratis «Roockie» posisjon på www.microinvestclub.one.