Kulturisten i tre spennende trinn

Det nærmere seg startskuddet for den 21. utgaven av Nesoddens spesielle og omfattende kulturbegivenhet – Kulturisten. I år er det lagt opp til tre arrangementer.

Vi utvider Kulturisten til tre festivaler i år. Det er veldig spennende å se hvordan publikummet mottar dette. Ved å dele Kulturisten opp i tre, får vi ytterligere mulighet til å utforske og vise frem det kulturelle mangfoldet som finnes i kunstnerkommunen Nesodden. Publikum vil få tre festivaler med et tydeligere definert innhold, informerer kultursjef Ellen Knutsen i Nesodden kommune.

Det hele starter med en festival for barn og ungdom 29. august i og utenfor Tangenten. Dette blir glede en interaktiv festival hvor alle kan delta i blant annet teaterforestillinger, billedutstillinger, danse- og teaterworkshops, møte kjente forfattere og musikere, lære å danse klassisk ballett, halling eller jazz, prøvespille instrumenter, være med på pizzalaging, ansiktsmaling, sirkusaktiviter og mye mer. Juniorlåta «Et lite paradis» – har også en sentral plass i arrangementet.

– Vi håper Kulturisten junior tas vel i mot. Det er absolutt rom for en egen festival for de yngre, og den høye kvaliteten på arrangementene viser at vi tar barn og unge på alvor som kulturkonsumenter, påpeker Knutsen.

4.- 6.september er det Kulturisten musikkfestival med konserter av høy kvalitet på flere arenaer rundt i kommunen. Og 30. oktober til 1. november er det duket for Kulturisten kunstfestival som byr på et mangslungent kunstnerisk innhold.

– Jeg er svært stolt over årets Kulturisten-program, og håper publikum vil møte opp i hopetall. Ta gjerne med familie og venner utenbys fra. Dette er en fin tid å vise frem hva Nesodden har å by på innenfor kunst og kultur. Programmet har noe for alle, understreker kultursjefen.

Du kan lese mer om programmet på www.kulturisten.no

Ellen Knutsen og Jutta Backmann kan by på et omfattende kulturprogram framover. Foto: Trond Folckersahm

Caption For the Image