Kulturisten ung – aktivt og fargerikt

Av Trond Folckersahm

Kulturisten ung er nykommer av året og alternativet for dem som er mellom 13 og 19 år. Et arrangement som definitivt vil bli en fargerik opplevelse.

Hovedattraksjonen blir et fargeløp på Skoklefallsletta. Deltakerne kjøper en startpakke T-shirt, en pakke med fargepulver solbriller, et kult bracelet, en sticker og to midlertidige tatoveringer. Alle tar et felles startbilde, så blir det oppvarming med zumba-instruktøren Daisy. Deretter løper/går deltagerne løypa på 2,5 km, og blir jevnlig dynket med pulverfarger. Når deltakerne kommer i mål, er alle fulle av mange fine farger. Da blir det tatt et avslutningsbilde av alle de fargerike deltagerne, og alle kan danse på sletta til kul musikk av DJLiz, forteller Jutta Bachmann.

Det hele starter 27. august kl.16 med henting av startpakker, som kan bestilles på nettet, og avsluttes klokken 23. Det blir mat og drikke i ungdomshuset på Skoklefall, og arrangementet er selvsagt alkoholfritt.

Bilde: Årets kuuuleste arrangører, Ellen Knutsen og Jutta Bachmann, er klare for Kulturisten ung og har for anledningen utstyrt seg med tilbehøret til årets Colour Run på Skoklefallsletta. Foto: Trond Folckersahm