Kulturisten ung tok helt av

Kulturisten for de yngre, lørdag, ble avsluttet med Kulturisten ung og Color Me løp rundt Skoklefallsletta. Et arrangement som ble en suksess og fortjener topp terningkast.

Tunge discorytmer drønnet gjennom lufta, fargepulver i alle regnbuens farger skygget effektivt for kveldssola. På scenen var DJ Crew og zumbadronningen Daisy i full gang med å oppildne stemningen og varme opp de mer enn 120 ungdommene som hadde meldt seg på arrangementet.

Utstyrt med T-shirts, solbriller, tatoveringer og fargepulver lot de seg rive med av de hektiske rytmene og gjorde seg klare til det 2,5 kilometer lange løpet som ble en spissrotgang gjennom enda flere fargepulverstasjoner.

– Et fantastisk oppmøte, langt mer enn forventet, jubler prosjektkoordinator Jutta Bachmann gjennom lydveggen, før hordene slippes avgårde fra startstreken.

Kultursjef Ellen Knutsen er ikke mindre fornøyd.

– Vi har satset på informasjon og markedsføring både via sosiale medier og med informasjon til skolene. Det har fungert, smiler hun.

Fellesstarten var en fargerik opplevelse, og innkomsten ikke mindre spektakulær. Løpet ble unnagjort på rekordtid, og ungdommene, som for anledningen så ut som en palett enhver kunstner med respekt for seg selv ville sørge for å skaffe seg, kunne avslutte kvelden på dansegulvet med saftige rytmer, ikke mindre saftig grillmat og særdeles oppildnet stemning i et fargerikt fellesskap.

Bilde: Ikke så lett å kjenne igjen alle atter at de 2,5 kilometerne rundt Skoklefallsletta er tilbakelagt. Foto: Trond Folckersahm