Kulturistens barnefestival slo an

Kultursjef Ellen Knutsen strålte om kapp med sola lørdag formiddag etter hvert som publikum strømmet til Kulturistens første barnefestival – Kulturisten junior.

– Det er jo nytt av året er også at vi med Kulturisten junior arrangerer en egen festival for barn og unge. Det er absolutt rom for en egen festival for de yngre, og den høye kvaliteten på arrangementene her i dag viser at vi tar barn og unge på alvor som kulturkonsumenter. Et stikkord er interaktivitet. Alle som vil skal ha en mulighet til å delta, sier kultursjefen.

Områdene i og rundt Tangenten var for anledning arena, og det var lagt opp til en rekke aktiviteter både ute og inne.
Den offisielle åpningen ble holdt av kultursjefen fra scenen som var rigget til, og publikum fikk høre liflige toner fra Nordre Nesodden skolekorps, og oppleve dansere fra Nesodden ballettskole i full blomst.

Tydeligvis hadde mange også lagt seg i trening for å være med på Kulturisten juniors egen sang «Et lite paradis». Med klokkeklare røster kastet publikum seg på allsangbølgen og den trivelige melodien var med på å sette stemningen for dette hyggelige arrangementet som pågikk utover hele dagen med en rekke høydepunkter. Åpning av Barnas Høstutstilling i Galleri Vanntårnet, ulike workshops, teaterlek, ballett, sirkusaktiviteter og pizzabaking.

Virkelig et arrangement det var lagt mye arbeid i og som absolutt fortjener ståkarakter.

Kultursjef Ellen Knutsen var fornøyd med oppslutningen.

Nordre Nesodd skolekorps spilte

Pizzabaker Vardøen var på plass

Populære sirkusaktiviteter

Velkommen til Kulturisten junior. Ellen Knutsen og datteren.

Mange forskjellige workshops

Kvinnene bak "Et lite paradis", Benedikte Kruse og Nina Mortvedt

Danserne fra Nesodden ballettskole glitret