Kurs deg i blomsterbinding

Av Trond Folckersahm

Har du lyst til å lære deg å lage vakre buketter, spektakulære borddekorasjoner, spennende kranser og juledekorasjoner, kan du sette sammen din egen kurspakke hos blomsterdekoratør Kirsten Westergaard på Hellviktangen.

– Jeg har holdt flere kurs tidligere. Det som er nytt nå er at jeg tilbyr en kombinasjon av flere kurs, og hver enkelt deltaker kan sette sammen sin egen kurspakke enten de vil ha ett kurs eller flere. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper for å delta på kursene. De er beregnet for alle som er interessert i blomster, forteller Kirsten Westergaard.

Hun er utdannet blomsterdekoratør, innehar mesterbrev og har deltatt i flere konkurranser både nasjonalt og internasjonalt i tillegg til at hun i mange år har arbeidet i utlandet med buketter og blomsterdekorasjoner til bryllup som spesialfelt. Utover dette er hun ansvarlig for blomsterstudioet på Hellviktangen.

Allerede førstkommende torsdag inviterer hun til kurs i Bukettbinding. Et kurs for den blomsterinteresserte amatører som vil lære seg teknikken med å sette sammen en bukett. Deretter kommer Hjertekurs der man tar utgangspunkt i et halmhjerte som dekoreres etter alle kunstens regler. Senere i år står både Blomsterdekorasjon i vase, Kransekurs og Julekurs på timeplanen.

– Kursene er laget for å komplimentere hverandre. Desto flere kurs man velger, desto lavere blir prisen per kurs. Send en e-post til post@kirstenwestergaard.no og si hvilke kurs du ønsker, og vil du vite mer om kursene finnes det informasjon på www.kirstenwestergaard.no, informerer hun.

Bilde: Kirsten Westergaard tilbyr et sammensatt utvalg av kurs for folk flest som vil lære mer om blomsterdekorasjon. Foto: Nina Ruud.