Kvalitetsgrafikk rett fra veggen

Er du på jakt etter grafikk av høy kvalitet til å dekorere hjemmet med, selger kunstneren Ingrid Jangaard Ousland flotte arbeider rett fra veggen i sitt atelier i Nesoddparken.

Ingrid Jangaard Ousland er en norsk billedkunstner og tegner med base på Nesodden som arbeider i kull, pastell, akryl, akvarell og med grafikk.

Ousland tegner ofte i en kombinert teknikk av penn og lavering og maler i akvarell, av og til med innslag av penn og blyant. Motivene er landskaper, ofte atmosfæriske inntrykk fra egen utsikt på Nesodden.

Siden 1990- tallet har Ouslands arbeider vært nært knyttet til nordlige fjell- og kystregioner; spesielt vestlandet og Færøyene. Hun arbeider med ulike uttrykksformer, fra maleri og pastell til grafikk og er innkjøpt av blant andre Nasjonalgalleriet, Norges Bank og Philadelphia Museum of Art.

Utdanningen har hun fått ved en rekke ulike institusjoner som SHKS 4 år, Philidelphia Museum School of Art, USA 1år, grafikkstudier hos W. S. Hayter, Paris og Norske Grafikeres Verksted, Oslo og ved studiereiser med stipend til bla. Italia, Frankrike, Sveits, USA og Island.

Nå kan du få kjøpt en rekke av arbeidene hennes i Nesoddparken. Det er bare å ringe 91 54 87 59 for avtale.

Illustrasjon: Ingrid J. Ousland