Lekker julemat fra Barentshavet

Annonse

Torsdag 14. desember kommer Finnmarksfisk til Nesodden igjen med bilen full av førsteklasses fiskeprodukter fra nord, og litt hval og reinsdyr attåt.

– Torsdag 14. desember fra kl. 14 til 17 vil vi stå ved Rehab-bygget (ENERGIHUSET) på Bjørnemyr, forteller Martin Våge i Finnmarksfisk as.

Bilen vil som alltid være fylt opp med torsk, sei, kveite, kongekrabbe, reker, hval og reinkjøtt fra nord. Flotte og sunne produkter, og et godt alternativ de dagene det ikke står ribbe, pinnekjøtt eller annen tradisjonsrik julemat på menyen.

– Fisken blir fanget i Barentshavet. Et av klodens reneste havområder med fisk som har en helt annen tekstur enn mye av det vi eller finner ellers, informerer Våge.

Fra havet blir fisken tatt med inn til Båtsfjord i Finnmark der den blir sløyet, sjokkfryst og sendt sørover med trailer, og deretter triller Finnmarksfisk ut på veien til sine utvalgte destinasjoner.

– De gangene vi har vært på Nesodden har vi hatt svært god pågang fra kundene, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på produktene våre. Så har du ikke prøvd oss tidligere, så ønsker vi hjertelig velkommen til å prøve produktene fra Finnmarksfisk, anbefaler Våge.