Lions Club fikset vinterhjulene

Tradisjonen tro stilte Lions Club Nesodden opp på baksiden av brannstasjonen denne helgen for å hjelpe nesoddinger med å få vintergummi på bilen.

Vintersesongen står for døren, og i helgen kom nesoddinger i flokk og følge for å avlegge Lions Clubs dekkaksjon et besøk. Ikke mindre enn fire arbeidsstasjoner var radet opp, og med god hjelp fra frivillige fra Lions Club og Fagerstrand Idrettsforening gikk hjulskiftene på løpende bånd.

– Vi har etter hvert fått gode rutiner for dette. Nå kan de som ønsker å avlegge oss et besøk bestille time på nettet i forkant. På den måten slipper vi lange køer og hele prosessen blir strømlinjeformet, forteller Trond Edvardsen fra Lions Club, som er hovedansvarlig for helgens aksjon.

Mer enn 130 nesoddinger hadde forhåndsbestilt time. Men det var også plass til noen drop-in kunder.

– Vi har en målsetning om å få rundt 150 biler inn her denne helgen, og vi er godt i rute i forhold til det. Det gir klingende mynt i kassen. Penger som går til å støtte humanitære tiltak i kommunen, forteller Bror Indrevold, som er en av veteranene i dekkaksjonen.

Som vanlig vanket det både kaffe og vafler til kundene som var innom, og Rita Otterstad hadde fått oppgaven som vaffelpresser.

– Mange setter pris på å ta en liten pause og kose seg med kaffe og vafler mens de venter på at gutta skal legge om dekk. Og vi kan selvsagt by dem på Nesoddens beste vafler, understreker Rita.

Bilde: Mannskapene fra Lions Club Nesodden og Fagerstrand IF sørget for at kundene fikk lagt om til vinterhjul før snø og is setter inn for fullt. Foto: Trond Folckersahm

Følg linken under og se flere bilder fra Lions Clubs dekkaksjon.

www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2016500288616655/2016500078616676/?type=3&theater/