Lions Club med tulipaner lørdag

Av Trond Folckersahm

Lørdag 29. april kan du sikre deg noen fargerike tulipaner fra Lions Club Nesodden for å pynte opp og skape litt ekstra vårstemning i hjemmet.

Lions Clubs vårlige tulipanaksjon har vært en tradisjon helt siden 1982. Lørdag vil mannskapene fra Lions Club være på plass nok en gang på sentrale steder i kommunen for å selge deg en bukett fargerike tulipaner til inntekt for en god sak.

– Vi har 3.500 buketter som skal ut i løpet av lørdagen. Derfor stiller vi med stand på Tangen Senter, Kiwi Flaskebekk, Coop Extra, Rema på Bjørnemyr og Kiwi ved Torvet, forteller Einar Endresen i Lions Club Nesodden, og fortsetter:

– Vi vil stå ved disse butikkene i tidsrommet 10-15, og håper selvsagt at så mange som mulig vil benytte anledningen til å kjøpe en bukett, ja gjerne flere. Prisen er kanskje litt høyere enn det man kan finne på bensinstasjonen, men alle pengene vi får inn går til humanitært og holdningsskapende arbeid i kommunen.

I første rekke er det undervisningsprogrammet Mitt Valg, som benyttes av skolene på Nesodden og som har til hensikt å skape godt miljø ved skolene og hjelpe barn og unge til å ta riktige valg, som får glede av pengene som kommer inn på salget.

– Vi er klare til innsats, og det er bare å ta kontakt med oss når du kommer til butikken lørdag. I tillegg til tulipanene kan du få både informasjon og en hyggelig prat med på kjøpet, lover Endresen.

Foto: Lions Club Nesodden