Lions Club Nesodden fyller 50

Som seg hør og bør feires 50-års jubileet til Lions Club Nesodden med brask og bram på Tangen senter lørdag 30. april. I ekte Lions-ånd kommer arrangementet alle som vil til gode. Det er bare å møte opp.

– Det er lagt opp til en hyggelig feiring med mange positive innslag. Vi har kafé med gratis kaffe og vafler. Det blir lotteri med mange flotte premier, og en auksjon der vi blant annet vil selge en el-sykkel, kunst og en rekke andre gjenstander. Auksjonarius er Anders Høglund, kjent fra P4, og konferansier for dagen er Cato Zahl-Pedersen, forteller Frode Hallingbye, som er ansvarlig for arrangementet.

Parallelt med feiringen pågår Lions årlige tulipanaksjon, og arrangørene håper selvsagt at givergleden står i høysetet denne dagen.

– Alt vi får inn av inntekter går jo uavkortet tilbake til lokalsamfunnet, påpeker Hallingbye.

Det vil selvsagt heller ikke mangle underholdning når løvene slår på stortromma. Fremad Janitsjar stiller med full rytmeseksjon og blåserekke. Drøbak trekkspillklubb kommer for å dra kjente og kjære melodier på «flenga», og Hjertebakken kulturkafé vil brette seg ut i full bredde med et sjarmerende og underholdende show.

Siden Lions Club er en giverorganisasjon, vil de på ingen måte unnlate å dele ut noen gaver på jubileumsdagen til sine trofaste samarbeidspartnere og befolkningen for øvrig.

– Vi vil overrekke en gave til Nesodden kommune ved ordfører Nina Sandberg. En gave som trolig vil stå sentralt plassert på Tangen senter så alle kan glede seg over den, forteller arrangøren.

Lions Club Nesodden, har også restaurert en minibuss som de vil gi bort til Håkontoppen.

– Vi håper at så mange som mulig stiller opp på Tangen lørdag for å være med på denne enestående feiringen når vi åpner 10.30, lokker Hallingbye.