Magisk og mystisk i Samfunnshuset

Av Trond Folckersahm

Urpremièren på Nesodden Teaterfabrikks forestilling ”1001 Natt – Aladdin” ble en spennende og gøyal titt inn i en eventyrlig verden.

Det var så man kunne fornemme varmen fra fløyelsmyke netter på et annet kontinent, da to grupper fra Nesodden Teaterfabrikk glimtet til i den nyskrevne forestillingen der Aladdin er skrevet inn som del av handlingen i ”1001 Natt”. Et vellykket grep som bidro til å gi forestillingen en ny dimensjon og framdrift mot den dramatiske avslutningen.

De to gruppene, som besto av 1. og 2. klassinger og 7. og 8. klassinger, bidro til å gjøre dette til en severdig forestilling der en fullsatt sal, ja, det var mer en 230 tilskuere på plass, både gispet av skrekkblandet fryd og humret over de gøyale innslagene.

Ensemblet viste stor spilleglede, og den nyskrevne musikken hadde både puls og punch, og bidro til å løfte forestillingen flere hakk. Kostymene var fargerike og flott, scenografien enkel men effektfull, og koreografien var spektakulær og dynamisk.

Det ble virkelig én time med futt og fart i, og som tilfredsstilte den fullsatte salen, som kvitterte med taktfaste klappsalver og bravorop.

For dem som ikke fikk med seg premièren er det nye forestillinger i dag 21. mai, kl. 14 og 17, og i morgen kl. 18.

Bilde: Skuespillerne ga alt i den forrykende forestillingen som vises i Nesodden samfunnshus i disse dager. Foto: Trond Folckersahm
Se flere bilder på Nesoddguidens facebook-side