Magiske øyeblikk på Annas Hybel

I Annas Hybel på Fjellstrand trekker de stadig noen nye kaniner opp av hatten. 28. juli får de besøk av norgesmesteren i trylling, Hedné.

«Magi og kaffe» er tittelen på arrangementet som hybelen drar i gang lørdag 28. juli. Da kommer nemlig norgesmester i trylling Hedné på besøk til kafeen på Fjellstrand.

«Våger du å bli lurt av norgesmester i trylling, Hedné. Trodde du at korttriks var en simpel greie som bare blir vist på hytteturen», heter det i forhåndsreklamen fra Annas Hybel.

Konseptet «Magi og kaffe» oppsto i Bergen for to år siden, og har siden gått sin seiersgang på Det lille kaffekompaniet i byen. Det som skjer, skjer der og da med publikum tett på og i dialog med magikeren. Det blir magiske øyeblikk og streke opplevelser.

Tryllekunstneren selv har klart å befeste seg som en allsidig og dyktig underholder, og er premiert både nasjonalt og internasjonalt. Han har også en solid utdanning fra flere internasjonale trylleinstitusjoner.

Så her er det mulighet til å få seg en spennende helaften med mat, drikke og magiske øyeblikk på Annas Hybel.

– Billetter får man kjøpt på Ticketco, og det lønner seg nok å være tidlig ute for å sikre seg en plass til denne sjeldne begivenheten, anbefaler Trine Oppegaard Persson i Annas Hybel.

Pressefoto: Hedné