Juleutstilling i Nesoddparken

Finner du veien til Nesoddparken en fredag eller søndag i adventstiden kan du fylle både mage, sjel og sinn med kulinariske og kunstneriske høydepunkt i en rekke kategorier.

Det er Nesoddparkens egne kunstnere som inviterer til salgsutstillingen som åpner førstkommende søndag klokken 12. En utstilling der mer enn 50 arbeider med svært ulike uttrykk er representert.

– Vi har 17 kunstnere representert, alle med arbeider av høy kvalitet og med en rekke forskjellige uttrykk. Det er mest billedkunst, men også smykker og tekstil. Monytopi er representert, det samme er digigrafi. Vi kan også tilby tusjtegninger, foto og grafikk utført i ulike teknikker. Smykkene som er representert selges også hos Norway Designs, så det vitner om at de holder et høyt nivå. Det er rett og slett en utstilling med stort mangfold, personlige uttrykk og spennende virkemidler, forteller kunstkoordinator Randi Kalgraff.

Den kulinariske delen av utstillingen er det Matsalongen som står for.

– Vi vil fylle høye fat med spennende godsaker. En slags afternoon tea oppsetning som blir mer og mer julete etter hvert som vi nærmer oss høytiden, forteller Elisabeth Engebretsen, som driver Matsalongen, og fortsetter:

– Vi fyller fatene med sandwicher, kaker, konfekt og serverer gløgg og kakao. Det er virkelig noe for alle.

– Fredagene kan være en ypperlig anledning til å invitere kunder, kontakter eller ansatte på en forretningslunsj utenom det vanlige. Mens søndagene er dagen for å ta med seg familien for å få litt mentalt påfyll i en hektisk førjulstid. Det vil også bli musikalske innslag disse dagene, og vi byr også på et kunstlotteri, informerer Kalgraff.

Bilde: Randi Kalgraff og Elisabeth Engebretsen håper mange finner veien til Nesoddparken for å oppleve både kunst og mat. Foto: Trond Folckersahm

Fredager og søndager fra 12-16 fra 27. november til 18. desember i Nesoddparken.