Mangfoldig Syrisk aften på Hellviktangen

Hellviktangen kunstkafé gjentar fjorårssuksessen, og arrangerer nok en gang Syrisk aften førstkommende fredag. Denne gangen med enda større mangfold.

– Det ble en stor suksess og fullt hus i fjor. I år blir det et enda mer sammensatt og spennende program. Dette blir en kveld vi ser fram til, ikke minst maten. Hele familien til Ahmad, som er pådriver for arrangementet, og for øvrig ansatt her på Hellviktangen, overtar kjøkkenet og kommer til å trylle fram de lekreste retter, forteller en entusiastisk restauratør i Kunstkafeen, Bente Westergaard.

I tillegg til å være en presentasjon av syrisk kultur, byr også arrangementet på et sosialt aspekt med samvær over landegrensene. Med utveksling av erfaringer kulturelt og språklig, og kanskje en mulighet til å få seg nye venner.

– Jeg er veldig spent, men håper det går bra. Vi har laget en fint program med både sverddans, magedans og syrisk musikk. Det blir også dans for alle etter at programmet er ferdig, forteller Ahmad Zaineddin, som er primus motor for kvelden.

– Vi kommer også til å ha en presentasjon av de gamle byene i Syria med historie, tradisjoner og kultur. Det blir også en quiz om Syria med premier, og selvsagt syrisk mat.

Jeg håper så mange som mulig finner veien til Hellviktangen fredag, og kan love at vi har gjort alt vi kan for at det skal bli et fint arrangement, sier en forventningsfull Ahmad Zaineddin.

BILDE: Ahmad Zaineddin byr på både mat og underholdning når Hellviktangen Kunstkafé arrangerer Syrisk aften fredag. Foto: Privat

Hellviktangen kunstkafé fredag 20. april kl. 19.00-01.00. Forhåndssalg av billetter på TicketCo