Markedsdag på Tangen lørdag

Lions Club Nesoddens el-sykkel og kunstauksjon er et av de store trekkplastrene når Tangen senter arrangerer sin tradisjonsrike markedsdag.

Det er Energihuset sport som har gitt den flotte el-sykkelen som skal auksjoneres bort lørdag. Doningen har en verdi på hele 16.900 kroner, og er en oppgradert versjon. Ellers vil auksjonen by på mye flott kunst, og som vanlig går inntektene uavkortet til humanitære tiltak i kommunen.

Det er ellers lagt opp til en markedsdag av godt gammelt kaliber. Senterets butikker stiller opp på torget med boder, gode tilbud og spennende varer.

– Meny og Norsk Tipping har også et samarbeid der de lodder ut en bil. Denne bilen vil være på plass på senteret lørdag, forteller senterleder Jorunn Røed.

De musikkglade kan få en smakebit på Jaer skoles musikkorps’ repertoar som vil akkompagnere korpsets salg av pølser og popcorn.

Pølser og andre godsaker blir det også fra Menys grillbod, og barna kan glede seg til å møte klovnen som kommer på besøk med ballonger og ablegøyer.