Martine Halvorsen bokdebuterer

Onsdag 10. oktober er det offisiell lansering av nesoddbloggeren Martine Halvorsens nye bok «Sykt normal». Markeringen skjer på Stampen i Brugt. 12 i Oslo.

20-åringen, som er født og oppvokst på Nesodden, har i løpet av den siste tiden etablert seg som en av landets mest leste bloggere. Ukentlig blir bloggen hennes lest av 100.000 personer i snitt, også Instagram-siden hennes har stor oppslutning. Nå har hun gjort som mange av sine bloggkolleger, og skrevet bok. Den har fått tittelen «Sykt normal», og blir å finne i landets bokhandlere denne uken i et førsteopplag på 5.000.

Onsdag er det offisiell lansering på Stampen klokken 18 med forfatteren selv tilstede, underholdning og lett servering.

Selv skriver Martine om boken:
«Hvorfor har jeg brukt så mye tid på å ikke ha det bra? Så mye tid på å tro at jeg ikke er flink nok, bra nok, sterk nok og fin nok».

«Sykt normal» er boken om ungdomstiden for ungdommen og ungdomsforeldre. Boka om livet bak døra til jenterommet og de smilende profilbildene på sosiale medier. Om å tørre å være den man er. Men mest av alt er det en stemme som betrygger og sier: «det kommer til å gå bra». Dette er boken ungdommer bør lese – og ikke minst deres foreldre – for å skjønne hva tenåringer går gjennom i en ny digital hverdag.

Bilde: Bloggeren Martine Halvorsen er aktuell med bok. Foto: Truls Qvale