Matfestival på Tangen Senter

Av Trond Folckersahm

Lørdag var det nok en gang duket for Matfestival på Tangen Senter med et rikt utvalg av godsaker fra flere land.

– Vi ønsker å gi kundene våre hyggelige opplevelser, og torget vi har utenfor Tangen Senter er jo et velegnet sted å legge denne typen arrangementer. Her blir det mulighet til å smake på forskjellige typer mat fra ulike områder, og vi byr også på både underholdning og gratis pop corn, smiler en fornøyd senterleder Jorunn Røed, som ser at publikum strømmer til i stadig økende antall.

Utvalget av mat er det absolutt ikke noe å utsette på. Bodene på torget er velfylte med bakervarer fra Baker Nordby, deilig gryterett fra Meny og lokale spesialiteter fra både Tyrkia og Syria. Kina er også representert med en velsmakende schezuankylling fra Paviljongen restaurant på Bjørnemyr.

På plass er også de nye eierne av Flasken, som nå har fått navnet Flasken kjøkken & bar.

– Ja, nå er vi i full gang med rehabilitering, ombygging og oppussing av lokalene, forteller Janne Bøhlerengen, som har jobbet i Flasken i en årrekke og som følger med over i den nye restauranten.

– Det blir et spennende konsept med en ny og spennende meny. Vi har fått nytt og større kjøkken, som gjør at vi også kan tilby skikkelige middagsretter. Vi kommer til å ha samme areal som tidligere, og det blir fortsatt mulighet til å leie det innerste lokalet til lukkede selskap. Det blir en kul restaurant, moderne og tidsriktig med et spennende interiør og spennende smaker.

Bilde: Senterleder Jorunn Røed liker at det er liv utenfor Tangen Senter og har allierte seg med Trond Romstad og Olaf Kran, som forlyster kundene med franske viser og mere til. Foto: Trond Folckersahm

Se flere bilder fra Matfestivalen på Nesoddguidens facebook-sider.