Matfestival på Tangen senter

Av Trond Folckersahm

Fjorårets Matfestival på Tangen senter ble en ubetinget suksess. Lørdag fyller de opp torvet på utsiden med spennende tilbud og aktiviteter nok en gang.

– Vi håper selvsagt at alle som besøkte oss i fjor kommer tilbake i år. Vi får besøk av en lang rekke lokale aktører som representerer ulike retninger innen den kulinariske verden, så det er mye spennende å velge blant, forteller senterleder Jorunn Røed, og legger til:

– De butikkene som har tilhold i senteret, og har et sortiment som passer inn under festivalplakaten, vil også være representert. Det blir festivalpriser på en rekke produkter, gratis popcorn og jeg må også få nevne Tangensuppa, som kokken Ivar har kreert. Den er kjempegod og der blir det mulighet til å få seg en gratis smaksprøve.

Underholdningen er det Fremad janitsjar som vil stå for. De kommer med full besetning og et sammensatt repertoar.

Er du heldig kan du også sikre deg en trillebår full av mat til en verdi av 2.500 kroner. Alle som handler for over 300 kroner denne dagen, får et lodd, og er med i trekningen som blir foretatt kl. 15.30.

Matfestival Tangen senter Lørdag 24. september kl. 11-16

Bilde: Matfestivalen samlet mange interesserte i fjor. Nå er det igjen duket for en opplevelsesrik dag på senteret. Arkivfoto: Trond Folckersahm