Matfestivalen ble en kjempesuksess

En kontinuerlig strøm av nesoddinger som inntok Tangen Nærsenter for å få med seg Matfestivalen, skapte feststemning for arrangørene.

Sjelden har så mange vært samlet til et arrangement på en lørdag formiddag som under Matfestivalen på Tangen Nærsenter lørdag. Allerede fra bodene åpnet kl.11 strømmet publikum til for å få med seg det som skjedde.

– Jeg er helt overveldet over oppslutningen. Dette er fantastisk gøy. Vi kunne rett og slett ikke ønsket oss noe mer, smiler en lettere hektisk senterleder, Jorunn Røed, mens hun løper mellom boder og publikum.

Været var det heller ikke noe å utsette på. Fint, mildt høstvær dannet en perfekt ramme rundt arrangementet, og folk gledet seg.
– Flott tiltak. Dette vil vi ha mer av, smiler en fornøyd Kjell Larsen, og smatter lett på Menys elegante fiskesuppe.

Hele torgplassen var omkranset av salgsboder med et utrolig utvalg. Selvsagt mat- og drikkevarer. Det ble kokkelert i flere leire. Notabene var på plass med bøker om mat og litt av hvert annet. De hadde også besøk av forfatteren av boka ”Det finnes i Follo”, Lene Imbsen.
– Det skjer litt av hvert her, og det er hyggelig at så mange har kommet for å oppleve dette, smiler en fornøyd Gro Parmann, fra Notabene.

Underholdningen var selvsagt også på plass. Fremad Janitsjar stilte med fullt mannskap og bidro med sprudlende korpsmusikk, mens den høyreiste klovnen fikk barna til både å undres og gledes. I det hele tatt; en svært vellykket Matfestival på Tangen Nærsenter..