Mester Grønns julebutikk åpnet

Torsdag kveld var det høytidsstemning i Mester Grønns forretning på Tangen Senter, da de åpnet årets julebutikk.

— Er det ikke fint!

Sjefen sjøl, Sverre Jentoft Bratlie, står på utsiden og betrakter butikken som fra nå av og en drøy måned framover står fram i juleskrud. I tillegg til et stort utvalg av koselig julepynt, bugner butikken av blomster i flor.

— Du finner egentlig det meste av det du trenger for å pynte til jul her hos oss. Mye av det vi har er i såkalt nordisk stil med mye gull, grønt og svart. Ellers er det julestjerner det går mest i av blomster, forteller Sverre.

Julestjernen er også en del av en konkurranse butikken har satt i gang i anledning jul.

– Ja, de som klarer å gjette hvor mange julestjerner vi solgte i fjor, eller kommer nærmest riktig antall, kan vinne den flotte julevogna vår. Jeg må også få nevne at julestjernene våre er et Fair Trade produkt. Det gir dobbelt glede for de som kjøper dem. I tillegg til å pynte opp i hjemmet, så støtter du befolkningen i u-land, informerer Bratlie.

Neste helg er det julegrantenning på Tangen Senter, og da blir det erfaringsmessig et stort trykk i blomsterbutikken. Etter det har vi søndagsåpent tre uker på rad før julen ringes inn. Det er bare å komme innom og handle det du trenger. Vi hjelper deg også med råd og tips om blomsterstell og dekorering, forteller Sverre.

Bilde: Emma, Sverre og Maria ønsker velkommen til en hyggelig blomsterhandel i Mester Grønns forretning på Tangen Senter.