Middagskos i menighetshuset

Det populære tilbudet med ukentlig middag i Nesodden menighetshus starter opp igjen 9. februar. Nå er det tirsdager som gjelder.

De populære onsdagsmiddagene var et fast samlingspunkt for mange nesoddinger gjennom flere sesonger. Nå starter de opp igjen og har skiftet dag til tirsdag. Men konseptet er det samme.

– Vi kommer til å servere typisk norsk og velsmakende mat laget fra bunnen akkurat som tidligere, forteller Gry Skurdal i Nesodden menighetsråd.

Det er Menighetsrådet som står bak tilbudet, mens matlagingen og servicen blir utført av frivillige fra Nesodden.

Det er lagt opp til sju middager. Første servering er 9. februar. Deretter går det slag i slag med unntak av påskeuka og tirsdag 15. mars, da de holder stengt på grunn av andre aktiviteter i huset.

Tilbudet er åpent for alle, og det er ingen påmelding.

– Det er bare å komme. Vi starter opp kl. 17 og holder på til 19. Middagen koster 100 kroner for voksne og 30 for barn opp til 15 år. Selvstekte vafler og kaffe er også en del av tilbudet. Vi håper mange stiller opp, og ønsker alle hjertelig velkommen til middagskos enten du kommer alene eller sammen med vennegjengen eller familien, frister Skurdal.