Miniseminar for dem med gode ideer

Bobler du over av ideer du ønsker å sette ut i livet, bør du finne veien til Tangenten 6. juni. Der kan du både få inspirasjon og treffe likesinnede under seminaret Fra idé til forretning.

Det er Nesodden Næringsråd i samarbeid med Norske industridesignere (NID) ved møtekonseptet Designmagnet Oslo og Akershus, som står som arrangører av miniseminaret beregnet på gründere, designere og andre med interesse for kreativitet, tverrfaglighet og forretningsutvikling.

– Vi kan by på et faglig og sosialt møte der blant annet idéutvikling og merkevare- og relasjonsbygging står på agendaen, forteller Christian Rugaard, som representerer Designmagnet, og er en av initiativtakerne til seminaret.

I programmet inngår blant annet speed-presentasjoner der flere Follobedrifter vil gi en kort oppsummering av sine tanker og målsetninger, og det vil bli en miniworkshop der det er muligheter for å presentere og diskutere tanker og ideer.

– Vi ønsker å skape en dialog mellom mennesker som kan ha nytte av å dele erfaringer. Samtidig legges det vekt på å stimulere til etablering av nye virksomheter og utvikle eksisterende næringsliv, understreker Rugaard.

Seminaret starter kl. 16.30 mandag 6. juni, og varer til 19.00 i Tangenten. Arrangementet er gratis.

Bilde: Christian Rugaard representerer Designmagnet, og er overbevist om at mange vil ha nytte av å delta på seminaret i Tangenten. Foto: Trond Folckersahm