Moro og alvor med Jazzklubben

Stemningen sto i taket da bandet Meg og Kammeraten Min inntok ungdomsarenaen i Tangenten søndag i regi av Nesodden Jazzklubb.

Jazzklubben skal absolutt ha honnør for å gi et tilbud som spenner over alle aldersgrupper. I søndagens konsert var det de yngste av oss som fikk en hyggestund med musikalske innslag og friske ablegøyer.

De to som utgjør Meg og Kammeraten Min, Martin og Erik, vet virkelig å få med seg den yngre garde på notene. Og ikke bare de yngre, også foreldre og besteforeldre som var med på å fylle lokalet, fikk også en dose underholdning de visste å sette pris på etter akklamasjonene å dømme.

Men mellom gags og ablegøyer har bandet også et seriøst budskap. I sangene tar de opp alvorlige tema til ettertanke både for store og små. Noe som kanskje har bidratt til å gi dem en nominasjon til årete Spellemann-pris. Om de vinner får vi se 25. februar.

BILDE: Martin Hagfors og Erik Johannesen utgjør Meg og Kammeraten Min. Søndag skapte de jubel og god stemning i Tangenten. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under kan du se flere bilder fra konserten.

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2069462319987118/2069461999987150/?type=3&theater