Møt ungdom fra andre land på Steilene

Til helgen kommer 12 ungdommer fra 12 ulike land for å oppleve en unik week-end på Steilene. Er du mellom 16 og 18 år og har lyst til å møte dem, er det fortsatt plass.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Nesodden kommunes «Ungdom & Fritid» og Nesodden Rotaryklubb (NRK), Skedsmokorset Rotaryklubb og Nittedal Rotaryklubb.

Ungdommene ankom Norge 26. juli og har vært noen dager hos Skedsmokorset Rotaryklubb før de ankommer Nesodden og Steilene fredag. Besøket avsluttes søndag med Nesoddbåten til Oslo.
På Steilene, skal ungdommene overnatte lavvoer. Det blir grilling, fisking, kajakking, bading, og turer til Fyrsteilene, for å besøke kunstneren Tony Larsson, og mye mer. Ungdommene hentes med en RIB fra Aker Brygge fredag ettermiddag, og kjøres direkte ut til Steilene. Deretter blir det bading – hvis været tillater det – og grilling.

Dette er en glimrende mulighet for nesoddungdommen til å knyte vennskapsbånd med ungdommer fra andre land. 10 lokale ungdommer i alderen 16 til 18 blir invitert til å være med ut til denne ”happeningen” på Steilene. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, og påmelding gjøres til 90832053.

– Vi har sju påmeldte så langt, så det er fortsatt tre ledige plasser for nesoddungdom, forteller Jutta Bachmann i Nesodden Rotaryklubb.