Musikalsk ungjazz i Tangenten

Av Trond Folckersahm

Søndag dro Nesodden Jazzklubb i gang den andre barnejazzkonserten denne sesongen. På podiet stilte Du og Jeg og Vi 2-3-4 med gøyale musikalske innslag og et rikt utvalg instrumenter.

Ingen tvil om at disse konsertene er et populært innslag for både barn og voksne. Foreldregenerasjonen er like engasjerte som den yngre garde når heftige rytmer og solide bassganger fyller lokalet som denne søndagen var ungdomskafeen i Tangenten.

– Dette ser ut til å være et kjærkomment tilbud, og stort sett er disse konsertene godt besøkt. Det fungerer jo som en del av en pakke, og etter hvert har vi fått en god rutine på arrangementene og en infrastruktur og logistikk som fungerer. Her får vi alle aldersgrupper ut på konsert. Generasjonene hygger seg sammen, og det ser vi som veldig positivt, mener leder av Nesodden Jazzklubb, Andreas Haddeland.

Denne gangen var det Du og Jeg og Vi 2-3-4 som fikk publikum til å svinge med i musikk, synge med og danse og klappe. I avslutningsnummeret fikk publikum virkelig slått ut håret i en ellevill seksjon med «headbanging».

En riktig så groovy barnekonsert for hele familien. I løpet av konserten fikk publikum blant annet møte Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen, Fru Rosenstrøm som pønsker på å rane banken og de fikk høre en sang om hvorfor det lurt å sjekke baksetet for krokodiller når man setter seg inn i bilen.
Musikerne Julie, Elisabeth og Ellen endte også opp i en spillende diskusjon om hvem som har de kuleste instrumentene og hvem som kan spille fortest.

Bandet bestod av Julie Falkevik Tungevåg -piano/keytar/vokal/gitar, Elisabeth Mørland Nesset -trommer/perkusjon/mandolin, Ellen Brekken -kontrabass/elbass/tuba/vokal/piano/gitar.

BILDE: Det ble livat i Tangenten når jentene i bandet slo seg løs sammen med publikum. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra konserten.

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2083499588583391/2083499171916766/?type=3&theater