Nå kan du lære deg akrobatikk

Går du med en akrobat i magen? Nå har du muligheten til å lære kunsten. Lørdag 9. og søndag 10. april arrangerer Nesodden ballettskole akrobatikkurs i Grendehuset på Fjellstrand.

– Jeg starter med enkle ruller, hjul, araber og bro-overganger i forskjellige varianter. Mulig at vi også starter på flick- flack. Så gjør vi akkurat det samme bare sammen med en partner. Det blir også enkle pyramider, forteller Isabell Kupper, som skal være lærer under kurset.

Hun har fått sin utdanning fra Ballettakademiens ballettelevskola, Skytteholmsgymnasiets estetiske program og Danshøgskolans pedagog- og sirkusutdanning i Stockholm. Hun har også gått Christina Capriolis skola for unge dansere på Dansens hus i Stockholm og deltatt på Teacher Training seminar ved National Ballet School i Toronto. Dessuten har hun medvirket i en rekke forestillinger og danset i musikkvideoer med ulike internasjonale artister. Hun har også jobbet som dansemodell. I tillegg har hun hatt en rolle i Hotell Cæsar. Til daglig er hun kontorsjef ved Norsk ballettinstitutt.

Kurset går fra 10-12 begge dager. På melding og informasjon www.nesoddenballettskole.com

Foto: Norsk ballettinstitutt