Næringslivet inntok Hellviktangen

Av Trond Folckersahm

Hellviktangen var stedet da medlemmene i Nesodden Næringsråd (NN) var på bedriftsbesøk tirsdag kveld.

Et drøyt 20-talls nærinsglivsledere fant veien til Hellviktangen tirsdag i forbindelse med serien av bedriftsmøter som gjennomføres på Nesodden med jevne mellomrom.

– Dette er et tiltak vi har startet opp for at våre medlemmer skal få en anledning til å bli kjent med andre bedrifter og nærinsglivsfolk i hjemkommunen. Vi prøver å gjennomføre ett bedriftsbesøk i måneden. Det skal være et sted der næringslivsinteresserte kan møtes, utveksle ideer og erfaringer, samtidig som det har et sosialt aspekt, forteller leder av NN, Torgeir Koteng i Hagespesialisten AS.

Denne gangen var det Hellviktangen som sto for tur. Et sted mange på Nesodden kjenner som arena for konserter, utstillinger og gourmetmat av høy klasse. Vert for kvelden var restauratør Bente Westergaard, som kunne fortelle om Hellviktangens utvikling, tilbud og utfordringer i den perioden hun har drevet stedet.

Medlemmene fikk også en omvisning i Hellviktangens forskjellige rom og avdelinger, der det forgikk både tegnekurs, er opprettet en plantekafé med spennende vekster, og selvsagt de flotte, forholdsvis nyoppussede lokalene der restaurantvirksomheten foregår. Et restauranttilbud kveldens gjester fikk prøve ut, da de fikk servert en spennende og særdeles velsmakende meny, presentert av husets kjøkkensjef Håkon Mella.

I løpet av måltidet fikk også Nesodden kommunes nye næringsrådgiver, Hege Andersen, anledning til å presentere seg, og selvsagt ble det litt diskusjon rundt bordet i løpet av dette interessante og vel forberedte bedriftsbesøket.

Bilde: Bente Westergaard er restauratør på Hellviktangen, og tok imot næringslivet med åpne armer.