Næringsrådet med Bransjeregister

Av Trond Folckersahm

Endelig er Nesodden Næringsråds Bransjeregister oppe og går. Det gir det næringsdrivende på Nesodden en ny mulighet til å bli synlig for både lokale og eksterne kunder og oppdragsgivere.

Det var under et medlemsmøte på nyåret styreleder Torgeir Koteng i Nesodden Næringsråd kunne slippe bomben om at det var etablert et bransjeregister i regi av næringsrådet.

– Formålet er å gjøre det enklere for andre å finne frem til deg og tjenestene du leverer, slik at du kan få flere kunder og større omsetning. Nesodden kommune har også tilgang til registeret, og kanskje vil dette øke muligheten for at Nesoddens næringsdrivende får flere oppdrag også fra dem, påpeker Koteng.

Det er kun medlemmer av Nesodden Næringsråd som kan registrere seg i Bransjeregisteret. For dem er det bare å klikke seg inn på www.nesoddenvekst.no, finne folden merket Bransjeregister/registrering og fylle ut skjemaet med nødvendig kontaktinformasjon og en beskrivelse av hvilke tjenester de tilbyr. Firmaet velger hovedbransje og underbransje, og det er mulig å registrere seg under flere bransjer.

Når registreringen er klar, vil firmaet komme opp når noen søker etter aktør innenfor din bransje.

– Jo flere bedrifter som ligger inne i Bransjeregisteret, desto flere vil benytte det ved kjøp av varer og tjenester. Det gir økte muligheter for virksomheten din. Samtidig håper vi du vil bruke registerets søkefunksjon ved egne innkjøp. Vi oppfordrer alle bedrifter, kommunale virksomheter og innbyggere på Nesodden til å bruke Bransjeregisteret ved kjøp av varer og tjenester.

Sammen skaper vi vekst for det lokale næringslivet, understreker styreleder Koteng.

BILDE: Styreleder Torgeir Koteng og styremedlem Inger-Lise Welhaven i Nesodden Næringsråd er svært fornøyde med at Bransjeregisteret har kommet opp og gå. Foto: Trond Folckersahm