Nesodden Sangkors julekonsert

Søndag kan du benytte anledningen til å lene deg tilbake og nyte skjønnsang når Nesodden Sangkor inntar Gjøfjell kirke for å holde sin tradisjonsrike julekonsert.

For de fleste er det hektiske dager nå i førjulstida, men hvorfor ikke benytte anledningen til å ta seg en liten pustepause fra julebakst og julepynt, og bare nyte vakker sang fra Nesoddens største sangkor.

– Ja, det går utvilsomt mot jul igjen, og tradisjonen tro kommer vi til Gjøfjell kirke søndag 18. desember for å synge julen inn under ledelse av dirigent Mick Aspen Melby, forteller Sonja Njølstad fra Nesodden Sangkor, og legger til:

– Vi vil fremføre et rikt program med våre kjæreste julesanger, så jeg må bare få lov til å invitere alle som vil til korsang og allsang.

Det er et bredt repertoar sangkoret tar med seg til Gjøfjell kirke søndag. Blant perlene finner vi sanger av blant andre Alf Prøysen, Händel, Prætorius, Mendelssohn, Tveit/Skeie og en rekke andre. Kjente og kjære sanger som hører juletiden til.

Det blir også anledning til å bidra med sang for dem som vil. Det er lagt inn tre allsangnumre i løpet av konserten; Romjulsdrøm, Jeg er så glad hver julekveld og avslutningsnummeret, Deilig er jorden, så det er bare å legge seg i trening.

Søndag 18. desember kl. 18.45, Gjøfjell kirke

Arkivfoto: Trond Folckersahm