Nesodden Torghandel gjenoppstår

Gledelig melding til alle nesoddinger! Nesodden Torghandel slår opp dørene for en ny sesong fredag .

Sorgen var stor og savnet ikke mindre da det på vårparten i fjor ble kjent at Nesodden Torghandel ville trekke inn årene. Nå kan alle hjerter glede seg igjen. Fra fredag og minst et par måneder framover blir det igjen liv i Torghandelen.

– Du kan si det blir en sånn gammelmannsåpning, sier Leif Pedersen med et smil om munnen.

Han har drevet Nesodden Torghandel i en mannsalder, og satser nå på ny frisk. Det er jo grunn til å spekulere i om det er duften av sagmugg som har fått ham inn i manesjen nok en gang, men selv sier han det er andre årsaker. Blant annet har det vært stor pågang fra lokalbefolkningen med spørsmål om han ikke kunne starte opp igjen. Noe Pedersen har satt stor pris på.

– Dessuten er jeg jo i reservedelsalderen, og var nødt til å skifte ut et par kneledd. Da er det ikke lett å jobbe, men nå fungerer det greit igjen og jeg er klar, mener veteranen.

Det er bare deler av de gamle lokalene på Fjellstrand Nesodden Torghandel vil ha sitt virke i. Resten ble leid bort til Tangen Blomster for en tid tilbake, og de vil fortsette som før med salg av blomster, buketter, dekorasjoner og planter.

– Jeg vil satse på gjødsel og jord og i tillegg ha noe tuja og andre busker. Det blir også noe hageplanter og tomatplanter. Håpet er jo at folk på Nesodden vil sette pris på dette tilbudet og benytte seg av det, og alle er hjertelig velkommen, sier Pedersen.

Åpningstidene som vil gjelde fra 15. april er 10-17 hverdager (19 fredager) og 10-15 lørdager. Søndager vil de holde stengt.