Nesoddguiden ønsker God Jul

Kjære lesere, brukere og likere av Nesoddguiden.no. Julen nærmer seg med stormskritt, og vi vil benytte anledningen til å ønske alle en fortreffelig og fredfylt jul og et framgangsrikt nytt år.

Det har skjedd mye med Nesoddguiden.no siden oppstarten i august i år. Responsen har vært overveldende. Vi har blitt svært godt mottatt av folk på Nesodden og i Nordre Frogn.

Tallene forteller at vi per i dag (22. desember) har 10.497 unike brukere av siden. Dette er personer over 18 år. Vi har også opptil 1.000 sidevisninger per dag. Dette er helt unike tall etter så kort tid, og det forteller at en svært høy prosentandel av innbyggerne benytter oss.

Samtidig betyr det at vi hele tiden må være på og mest mulig aktuelle for å gi dere et produkt dere fortjener. Vi arbeider nå kontinuerlig med å oppdatere både bransjeguiden, lag- og foreningssiden og hva skjer spalten for å gjøre dem mest mulig bruker- og leservennlige. Og det skjer mye spennende med oss i 2016.

Og husk! Alt det du finner på Nesoddguiden.no er gratis.

Men, vi er åpne for innspill og kommentarer fra dere som leser og bruker oss, så send gjerne en epost dersom du har noe på hjertet.

Med vennlig julehilsen fra Nesoddguiden.no