NIF + Nesoddguiden = sant

I dag ble samarbeidsavtalen mellom Nesodden IF og Nesoddguiden undertegnet. Tett samarbeid og utvikling i fellesskap er grunnmuren.

Intense diskusjoner i en positiv atmosfære har ført til at det nå er inngått en samarbeidsavtale mellom Nesodden IF og Nesoddguiden.no.

Nesoddguiden ser det som svært viktig å støtte idretten i kommunen, en aktivitet som omfavner mange av kommunens innbyggere. Ikke minst i de yngre årsklassene. Men også i seniorklassen og på A-lagsnivå. Avtalen innebærer at Nesoddguiden.no vil dekke flere av Nesodden IFs arrangementer redaksjonelt, og ha en kontinuerlig oppfølging av idretten på Nesodden. Samtidig vil Nesoddguiden.no få en mulighet til å profilere seg på idrettsforeningens arenaer i kommunen.

– Vi ser dette som svært positivt og gleder oss til å komme i gang med samarbeidet. Dette blir veldig bra, uttrykker markedskonsulent i NIF, Klaus Wiik.

Bilde: Klaus Wiik fra NIF og Trond Folckersahm fra Nesoddguiden.no og Mediateam Follo as er fornøyd med at samarbeidsavtalen er i havn.